دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶
رییس سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد:تغییر استانداردهای قند و نمک در صنایع غذایی و نوشیدنی

رییس سازمان ملی استاندارد ایران در حاشیه افتتاح ساختمان اداری اداره کل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به توجه دولت به موضوع سلامت مردم از تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن در محصولات غذایی و نوشیدنی خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نیره پیروزبخت با اعلام این خبر تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن گفت: این اقلام جزء مواد غذایی پرمصرف است که استفاده از آنها در سایر محصولات غذایی و نوشیدنی تابع استانداردهای ویژه‌ای است.

او افزود: برای سلامت مردم در استانداردهای این سه ماده تجدیدنظر کردیم تا مضرات محصولات غذایی و نوشیدنی ناشی از مصرف بی‌رویه قند، نمک و روغن به حداقل کاهش یابد.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه این اقدام مورد توجه برخی سازمانهای بین‌المللی نیز قرار گرفت، افزود: به همین دلیل سازمان بین‌المللی کدکس غذایی، تدوین استاندارد ۷ نوع روغن گیاهی را به سازمان ملی استاندارد ایران محول کرده است.

تسهیل صادرات با افغانستان

پیروزبخت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صادرات کالا به کشور افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به هم مرز بودن کشورمان با افغانستان ، لازم است آزمایشگاهی را در مبادی مرزی ایجاد و تجهیز کنیم تا علاوه بر تسهیل در صادرات، سهم عمده‌ای در بازار کشور افغانستان داشته باشیم.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران خواستار همراهی و مساعدت مسئولان استانی برای استقرار آزمایشگاهی مجهز در مرز ایران و افغانستان شد.

Telegram: @roghanir

با عضویت در سایت این امکان برای شما فراهم می شود تا آخرین تغییرات قیمت به شماره همراه شما پیامک شود .